Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Άγρια επίθεση κατά 68χρονου μέσα στο σπίτι του στον οικισμό Πρισιλίμες της Κερατέας!

Ήταν 7.30 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όταν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, ο 68χρονος βρισκόταν στην αυλή και ξαφνικά ένιωσε ένα δυνατό χτύπημα στο στήθος που τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και να σωριαστεί στο έδαφος.

Ο θρασύτατος κακοποιός βρισκόταν κρυμμένος στη βεράντα του σπιτιού του 68χρονου. Μόλις ο τελευταίος έπεσε κάτω παρουσιάστηκε ένας ακόμη άγνωστος άνδρας και άρχισε να τον χτυπά με ένα αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.


Με όση δύναμη του είχε απομείνει το θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια κάτι που φόβισε τους δύο θρασύτατους κακοποιούς οι οποίοι, ευτυχώς, το έβαλαν στα πόδια.

Οι φωνές του κινητοποίησαν τους γείτονες οι οποίοι προσέτρεξαν σε βοήθεια και κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών οι δύο δράστες είχαν παραβιάσει την εξώπορτα του σπιτιού του 68χρονου, είχαν κρυφτεί στον περιβάλλοντα χώρο και είχαν στήσει καρτέρι προκειμένου να αιφνιδιάσουν το θύμα τους και να μπουν στο οίκημα για να κλέψουν.

Οι φωνές του 68χρονου, έσωσαν τον ίδιο και την περιουσία του.

notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com