Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

To enrafina και στον αγώνα του πρωτοπόρου Ερμή Ζωνιανών με τον Εθνικό. (αποκλειστικές φωτογραφίες)


Ο ανταποκριτής του enrafina.blogspot.gr , στο γήπεδο του Μοσχάτου, Στέλιος Γκούμας γράφει :


Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη ήταν η εικόνα του α' ημιχρόνου στο Μοσχάτο μεταξύ του Εθνικού και της ομάδας των Ζωνιανών.
Ο Εθνικός παρουσιάστηκε δυνατός και έπαιξε καλύτερα από κάθε προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και πάλι υστερούσε επιθετικά , ενώ τα Ζωνιανά στήθηκαν έξυπνα και δεν απειλήθηκαν.
Αντίθετα η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για τον Ερμή Ζωνιανών όταν στο 17΄και μετά απο εκτέλεση πλαγιού με τον Ταβλαδωράκη , συνδιάστηκαν Ανυφαντάκης και Φαμπίνιο , το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Βουτσινάς.
Η σειρά του Εθνικού για να πετύχει κάτι καλό ήρθε στο 33' όταν έχασε διπλή ευκαιρία με τους Βλάχο και Λεδωνιδόπουλο.

Στο β' ημίχρονο ο Εθνικός είχε τη κατοχή της μπάλας, αλλά δεν πίεσε ουσιαστικά τον Ερμή Ζωνιανών που έλεγχε τον αγώνα.

Εθνικός Πειραιώς: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Ματζώρος, Μπεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός(84’ Χατζησάββας), Κατίδης, Μάναλης(73’ Σουλελές), Παυλάκης, Βλάχος

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Κοζυράκης(87’ Ραπτάκης), Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Σκουτέλης(74’ Σεχολάρι), Φαμπίνιο, Τοπούζης, Προβυδάκης, Πλουσής Β.(79’ Πασιαλής)













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com