Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

καθορισμός τρόπου διάθεσης του προϊόντος του ερανικού λογαριασμού υπέρ των πληγέντων από την πυρκαγιά της 23ης-24ης Ιουλίου 2018 (όπως γράφτηκε στη "Διαύγεια")

Όχι μόνο για τους πυροπαθείς αλλά και με όσους ασχολούνται και με τα κοινά,  αξίζει να διαβασθεί ο τρόπος με τον οποίο "ανέβηκε" στη "Διαύγεια" - ένα μήνα και πλέον μετά τη λήψη της - η απόφαση περί καθορισμού τρόπου διάθεσης του προϊόντος του ερανικού λογαριασμού υπέρ των πληγέντων από την πυρκαγιά της 23ης-24ης Ιουλίου 2018.


  • Το ποσό του ερανικού λογαριασμού ανέρχεται σε 1.062.512,16 ευρώ
  • Το ποσό των 801.941,92 ευρώ θα διανεμηθεί στους πληγέντες δικαιούχους στους οποίους έχει καταβληθεί αποζημίωση οικοσκευής και υπάρχουν στον κατάλογο που τηρεί ο Δήμος με βάση συντελεστές βαρύτητας ανάλογα με το επίπεδο βλάβης (κόκκινο 100%,κίτρινο 70%,πράσινο 30%).Αν πρόκειται για μισθωμένο κτίριο την αποζημίωση θα λάβει κατά 75% ο ιδιοκτήτης και 25% ο ενοικιαστής και
  • Με το υπόλοιπο ποσό των 239.320 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί έργο περιβαλλοντικής ανακύκλωσης και αποκομιδής απορριμμάτων, το οποίο θα γίνει με μελέτη και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου σύμφωνα με τις διατάξεις Ν.4412/16 και ΠΔ.80/16 αποκλειστικά εντός της οριοθετημένης πυρόπληκτης περιοχής από την πυρκαγιά της 23ης-24ης Ιουλίου 2018.
Την πλήρη απόφαση μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com