Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) Τοπικό Τμήμα Ράφηνας διοργανώνει φέτος το Μαθητικό Φεστιβάλ Ραφήνας Πικερμίου διαδικτυακά!

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και διαδικτυακά
e - ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 23-24/5/2020
Διανύουμε μία περίοδο που όλοι δοκιμαζόμαστε και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πάνω από όλα ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Έχουμε αποδείξει πολλές φορές σαν Οδηγοί και σαν Δήμος ότι δεν το βάζουμε κάτω και ότι έχουμε «δοκιμαστεί» στα δύσκολα!
Έτσι και τώρα σας καλούμε να ξανασταθούμε όλοι στα πόδια μας, να οργανωθούμε και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Πως θα το κάνουμε αυτό; Είναι πολύ απλό.
Όπως όλοι φαντάζεστε το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ που οργανώναμε με πολύ αγάπη και φέτος δεν μπορεί να γίνει όπως το είχαμε φανταστεί και όπως όλοι το έχουμε ζήσει τόσα χρόνια. Φέτος όμως πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουμε αυτό που το κάνει ξεχωριστό: την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών και την ανάδειξη του έργου του κάθε σχολείου και Συλλόγου του Δήμου μας.

Φέτος λοιπόν θα κάνουμε κάτι καινούργιο: e – Μαθητικό Φεστιβάλ!
Καλά καταλάβατε, φέτος το Φεστιβάλ θα είναι διαδικτυακό!
Μείνετε συντονισμένοι και ... SAVE THE DATE: 23-24/5/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com