Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ραφήνα : Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου άνοιξε το δικό της γραφείο στη συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Βασ. Γεωργίου, στην Πλατεία της Ραφήνας.
Το νέο μας γραφείο θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή όχι μόνο για την τοπική μας οργάνωση αλλά και κατ’ επέκταση για την παράταξή μας δίνοντας οξυγόνο στα μέλη της, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στη χώρα μας που ολοένα και ασφυκτιά.. είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε από την αρχή το οικοδόμημα της τοπικής μας οργάνωσης, βάζοντας στόχους, νέα θεμέλια και πρόγραμμα που σκοπό έχει την πλήρη και σωστή ενημέρωση όλων των μελών μας μέσω θεματικών δράσεων.
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα εγκαίνια της νέας κατοικίας της Δημ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου καθώς και το ωράριο λειτουργίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com