Ραφήνα Πικέρμι, Περιφέρεια, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητικά, Πολιτισμός, Αγορά, Αγγελίες, Web TV

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Χρώματα Δέφτος + DEWALT εργαλεία = εγγύηση!

Οι επαγγελματίες στο χώρο των κατασκευών, ελαιοχρωματισμών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εργασιών, είχαν την ευκαιρία να δουν και να χρησιμοποιήσουν, σήμερα στη Ραφήνα στο κατάστημα "ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΦΤΟΣ" ,  τα υψηλών προδιαγραφών εργαλεία της DEWALT.


Δράπανα, περιστροφικά πιστολέτα κατεδάφισης, εργαλεία ασφάλισης και καρφωτικά, τριβεία, πλάνες, ρούτερ, ξεχονδριστήρες, πριόνια, λειαντήρες μαζί με ανάλωσιμα, ανταλλακτικά είχαν στηθεί στο κατάστημα "ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΦΤΟΣ" και οι ειδικοί της DEWALT εξηγούσαν στους επαγγελματίες τα πλεονεκτήματα του κάθε εργαλείου και τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν, όχι μόνο από το λογικό κόστος των εργαλείων αλλά και κυρίως από το after sale service της εταιρείας. 

Μετά την επίδειξη των εργαλείων , ακολούθησε πλούσιο κέρασμα σε μπουφέ που είχε στηθεί και ήταν προσφορά του καταστήματος "ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΦΤΟΣ"

Το κατάστημα "ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΕΦΤΟΣ" βρίσκεται στη Ραφήνα, Εθν. Αντιστάσεως 29, τηλ. 22940 29129































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο κάθε σχολιαστής φέρει και την ευθύνη του σχολίου που γράφει και αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε συνέπειες εφόσον αυτό είναι υβριστικό η συκοφαντικό ή ελεγχόμενο από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε , εφόσον οποιοσδήποτε θεωρεί ότι σχόλιο που αναρτήθηκε τον προσβάλλει , τον συκοφαντεί κλπ. δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση pikermirafinanews@gmail.com